Werkwijze

  • Allereerst plannen we (vrijblijvend) een kennismakingsgesprek. Hierin kijken we of er een klik is en bespreken we wat ik voor jullie kan betekenen en wat de kosten zullen zijn.
  • Wanneer jullie besluiten met mij in zee te gaan, zal ik de gemaakte afspraken per email aan jullie bevestigen.
  • Binnen een maand vóór de bruiloft plannen we nog een gesprek om alles rustig door te nemen. Wanneer jullie hebben gekozen voor een pre-wedding fotoshoot, kan dit eventueel gecombineerd worden. Ook vraag ik jullie dan een aanbetaling te doen van 1/3 van het totaalbedrag.
  • Op de dag van de bruiloft zal ik ruim op tijd aanwezig zijn om goed voorbereid en op tijd aan de slag te kunnen gaan. Vanaf dat moment zullen jullie nauwelijks merken dat ik er ben.
  • Ná de bruiloft ga ik aan de slag met het bewerken van de foto’s. Mijn streven is om alle foto’s binnen 3 weken digitaal af te leveren. Natuurlijk zal ik ondertussen alvast enkele foto’s met jullie delen voor familie of social media.
  • Wanneer jullie hebben gekozen voor een trouwalbum, zal deze zo’n 3 weken later klaar zijn en zal ik deze persoonlijk bij jullie afgeven.
PAKKET BRONS

1,5 uur fotografie op locatie
Nabewerking op alle foto's
Alle foto's in de hoogste resolutie 

€ 139

PAKKET ZILVER

3 uur fotografie op locatie
Nabewerking op alle foto's
Alle foto's in de hoogste resolutie 

€ 269

PAKKET GOUD

6 uur fotografie op locatie
Nabewerking op alle foto's
Alle foto's in de hoogste resolutie 
Fotoalbum

€ 609

PAKKET PLATINUM

9 uur fotografie op locatie
Nabewerking op alle foto's
Alle foto's in de hoogste resolutie 
Fotoalbum

€ 879

Tarieven

Om jullie alvast een beeld te geven over de kosten, heb ik een aantal pakketten samengesteld. Wanneer jullie het nog grootser willen of misschien iets kleiner, laten we dan samen gaan kijken naar wat ik voor jullie kan betekenen.

boeken

Bovenstaande pakketten zijn inclusief 21% BTW en reiskosten binnen 40km van Gennep.

Veelgestelde vragen

Hoeveel foto's krijgen we?

Dat is moeilijk om van tevoren in te schatten maar bij mij is er geen limiet. Houd daarom rekening met minimaal 30 foto's per uur dat ik aanwezig ben op jullie bruiloft. 

Wat is de resolutie van de foto's?

Bij mij krijg je de foto's altijd in de hoogst mogelijke kwaliteit. Mijn huidige camera heeft een resolutie van 6016x4016 pixels.
Ter vergelijking, een full-hd televisie heeft een resolutie van 1920x1080 pixels.

Hoe worden de foto's verstuurd?

De foto's zullen via WeTransfer worden gestuurd.

Wat is een pre-wedding fotoshoot?

Een pre-wedding shoot is een love fotoshoot tijdens jullie verloving. Een mooi moment voor jullie om mijn manier van werken te ondervinden. Jullie krijgen de foto's snel geleverd na de shoot zodat jullie deze kunnen gebruiken voor bijvoorbeeld de uitnodigingen of de aankondiging.

Waar moet ik aan denken bij een standaard fotoalbum?

Het trouwalbum dat inbegrepen is bij het standaard en het grote pakket, is van A4 formaat en telt 24 bladzijden van premium mat fotopapier. Hebben jullie wat anders in gedachten, laat dit dan weten dan kijk ik graag naar wat mogelijk is.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

De betaling mag zowel contant als via bankoverschrijving/betaalverzoek voldaan worden. Ik vraag een aanbetaling van 1/3 van het totaalbedrag.